elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almenara recuperarà la fira d'atraccions de les festes entre el 17 de setembre i el 3 d'octubre

Almenara recuperarà la fira d'atraccions de les festes entre el 17 de setembre i el 3 d'octubre
  • Com en altres ocasions, hi haurà una hora diària sense llums ni sorolls estridents perquè puguen gaudir-la els xiquets autistes

Almenara recuperarà la tradicional fira d'atraccions per a les pròximes festes de la localitat després que no poguera celebrar-se l'any passat per la pandèmia provocada per la Covid-19. La fira estarà oberta tots els dies a partir de les 18 hores en el Recinte Firal entre el 17 de setembre i el 3 d'octubre amb totes les mesures sanitàries que es troben vigents en aquest moment.

L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat “la importància de la recuperació de la fira d'atraccions que sens dubte és un punt de trobada i de diversió en les nostres celebracions locals i que sota les normatives vigents, no podia faltar”.

Cal assenyalar que hi haurà dos dies de tarifes especials, en els quals les atraccions seran a 1,50 euros. Seran el dilluns 27 de setembre (festiu local a Almenara) i el diumenge 3 d'octubre, últim dia de fira. En aquestes dues jornades, la Xurreria Martí, també oferirà xurros i xocolate a 1,50 euros.

Destacar també que, tal com ja ha succeït en festes d'anys anteriors, la Fira d'Atraccions d'Almenara també tindrà el seu apartat inclusiu entre les 18 i les 19 hores cada dia. Durant aquesta hora, les atraccions del recinte firal estaran sense sorolls ni llums estridents perquè els xiquets i xiquetes que patisquen el Trastorn de l'Espectre Autista (TEA), així com la síndrome d’asperger, o que per qualsevol altra causa els afecte la música i la llum firal, puguen gaudir de les atraccions sota unes condicions que no alteren l'impacte sensorial al qual poden estar exposats. L'alcaldessa, Estíbaliz Pérez, ha destacat que “enguany continuem apostant per tindre una fira més inclusiva si cap, en la qual podran participar tots els xiquets i xiquetes”.

Pujar