elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almenara programarà activitats per al foment cultural i de la lectura per als escolars durant la Setmana del Llibre

Almenara programarà activitats per al foment cultural i de la lectura per als escolars durant la Setmana del Llibre
  • Es realitzaran en horari lectiu en col·laboració amb el CEIP Juan Carlos I

Coincidint amb la setmana del llibre, l'Ajuntament d'Almenara, en col·laboració amb el CEIP Juan Carlos I, ha programat una sèrie d'activitats destinades al foment cultural i de la lectura entre l'alumnat de les diverses etapes educatives. Enguany com a novetats destaquen la incorporació d'un taller de rap i un altre dedicat a la improvisació. Les activitats es realitzaran entre el 19 i el 27 d'abril.

El taller de rap estarà impartit per Alfons Pérez (Malparlat) en el qual entre altres qüestions es realitzarà una aproximació al rap incloent una introducció històrica i una fase de confecció d'un rap amb una pluja d'idees col·lectiva per a l'elaboració d'una lletra. Estarà dirigit a l'alumnat de 5é i 6é de primària amb dues sessions per grup els dies 20 i 24 d'abril en la Sala d'actes del CMC Paulo Freire.

Per la seua part l'alumnat de 3r i 4t de primària participarà en el taller d'improvisació impartit per Augusto Teruel en el qual s'ensenyaran tècniques teatrals i d'improvisació fomentant el teatre. Es realitzarà el 26 i 27 d'abril en el CMC Paulo Freire.

L'alumnat de 1r i 2n de primària tindrà una sessió de contacontes a càrrec de Sergi Suesas (el Camí de Nora) que els contarà el conte “El pardalet ferit” on es fomenta especialment el valor de la solidaritat.

Finalment, l'alumnat d'Infantil, tindrà una doble sessió de contes teatralitzats amb la representació de “La zebra Camil.la” i “Per això estem els amics”. Les representacions seran el 25 d'abril en el Paulo Freire, i estaran a càrrec de Jaume Costa i Paqui Noguera, fundadors de Tarannà Teatre i membres de l'ONG PayaSOSpital.

Pujar