elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almenara presenta les festes d’estiu de la Platja Casablanca adaptades a la pandèmia

Almenara presenta les festes d’estiu de la Platja Casablanca adaptades a la pandèmia
  • Hi haurà esport, música, activitats familiars, el festival NatureFest amb les food trucks i comerços locals, i es recupera el castell aquàtic de focs artificials

MÉS FOTOS
Almenara presenta les festes d’estiu de la Platja Casablanca adaptades a la pandèmia - (foto 2)

L'Ajuntament d'Almenara ha presentat la programació dels Festes d’Estiu de la Platja Casablanca que “hem preparat amb activitats per a tots els públics adaptades a les normatives sanitàries vinculades al Covid-19”, segons ha explicat l'alcaldessa, Estíbaliz Pérez. L'alcaldessa destaca que “des del 6 fins al 16 d'agost es podran trobar activitats musicals, esportives, familiars, el NatureFest amb les food trucks i comerços locals, i la recuperació d'un element tradicional com el castell aquàtic de focs artificials el dia de Sant Roc”.

La programació s'ha volgut realitzar “apostant i fent costat a sectors que han sigut colpejats per la crisi provocada pel Covid-19, com són el cultural, el comercial i el pirotècnic” amb una programació “adaptades a les normes sanitàries vigents i que culminarà abans del toc de queda que recordem hi ha en el nostre terme municipal entre la 1 i les 6 de la matinada fins al 16 d'agost”.

Les activitats tindran els seus primers actes aquest cap de setmana amb l'actuació el divendres de Gem en la Plaça dels Pescadors dins del Cicle Música Segura a la Plaça. El dissabte, després d'un any d'absència, tornarà la Volta a Peu a la Platja Casablanca en la seua XXXVII edició, amb unes estrictes normes pel protocol sanitari i que enguany per aquest motiu canviarà el seu recorregut. Finalment, el diumenge, dins de l’Estiuet, en el Parc Municipal se celebrarà l'espectacle Cataplum!!!.

Els esdeveniments continuaran entre l'11 i el 16 d'agost amb el NatureFest que se celebrarà en l'aparcament municipal situat en les proximitats del carrer Costa Brava dins del nucli marítim. Al llarg d'aquests dies estaran les conegudes food trucks en aquest recinte, així com també diversos comerços locals que exposaran els seus productes estiuencs i novetats.

En aquest recinte a més hi haurà activitats musicals vespertines amb les actuacions de DJ Indie, Rock Fort Band, Trebede, Neon Collective amb el tribut a U2 i Depeche Mode, Efraín y los Flamencos, los Manolos Plateados amb el tribut a el Último de la Fila, Pilar Bayarri, i Sin Bikini Pop. També hi haurà activitats infantils i música ambiental.

Les celebracions acabaran el dilluns 16 d'agost a les 23 hores amb la recuperació del tradicional castell aeri-aquàtic al costat de la mar a càrrec de la pirotècnia Hermanos Caballer d'Almenara.

Pujar