elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almenara presenta el cartell taurí per a les festes patronals

Almenara presenta el cartell taurí per a les festes patronals
  MÉS FOTOS
  Almenara presenta el cartell taurí per a les festes patronals - (foto 2)

  L'Ajuntament d'Almenara ja ha presentat en societat els bous adquirits per a les Festes Patronals d'enguany que arribaran en el mes de setembre. Es tracta de cinc exemplars de prestigioses ramaderies als quals se sumaran els que aporten les penyes locals interessades. Valdefresno, Los Bayones (2), Pérez Tabernero i Los Espartales són les ramaderies escollides segons ha explicat el regidor de Festes, Iván Cardona, que ha destacat la "aposta realitzada enguany en l'apartat taurí de les festes amb aquests cinc exemplars".

  Així, després de la "desencaixonà" del divendres 22 de setembre, el dissabte 23, a les 17:30 hores, començaran les exhibicions taurines amb un bou de la ramaderia de Valdefresno al que seguirà un altre exemplar de Los Bayones. Aqueix mateix dissabte s'exhibirà un tercer bou, en aquest cas embolat, pertanyent a la ramaderia de Los Espartales (José Luis Iniesta).

  Els bous patrocinats per l'Ajuntament d'Almenara tornaran el dimarts 26 de setembre a les 17:30 hores amb un exemplar de Los Bayones al que seguirà l'exhibició del cinquè bou procedent de la ramaderia de Pérez Tabernero. Aqueixa mateixa nit s'embolará l'exemplar de Los Bayones exhibit a la vesprada.

  Pujar