9 d’agost de 2020 9/8/20

Almenara presenta un cartell taurí per a les festes patronals amb cinc bous de ramaderies gaditanes

Almenara presenta un cartell taurí per a les festes patronals amb cinc bous de ramaderies gaditanes - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Almenara presenta un cartell taurí per a les festes patronals amb cinc bous de ramaderies gaditanes - (foto 2)
  Almenara presenta un cartell taurí per a les festes patronals amb cinc bous de ramaderies gaditanes - (foto 3)
  Almenara presenta un cartell taurí per a les festes patronals amb cinc bous de ramaderies gaditanes - (foto 4)
  Almenara presenta un cartell taurí per a les festes patronals amb cinc bous de ramaderies gaditanes - (foto 5)
  Almenara presenta un cartell taurí per a les festes patronals amb cinc bous de ramaderies gaditanes - (foto 6)

  Després de les celebracions en la Platja Casablanca, l'Ajuntament d'Almenara ja ha començat a perfilar les festes patronals de la localitat que se celebraran entre el 20 i el 30 del pròxim mes de setembre. Quant al capítol taurí, destacar que el consistori ha adquirit cinc bous de dues ramaderies de Cadis, com són la Palmosilla (3) i Gavira (2). A més l'activitat taurina es complementa amb els bous i vaques que patrocinen diverses penyes que col·laboren en la programació. El regidor de festes, Iván Cardona ha destacat l'aposta del consistori en el cartell d'enguany, al mateix temps que ha agraït la “gran col·laboració de les penyes que enguany se sumen amb bous i vaques per a engrandir més si cap les festes d'Almenara en l'apartat taurí”.

  Els bous adquirits per l'Ajuntament d'Almenara s'exhibiran el dissabte 22 i el dimarts 25, però cal assenyalar que alguns d'aquests exemplars podran veure's ja el divendres 21 a la nit en la tradicional “desencaixonà”. El bou que obrirà cartell el dissabte 22 a les 17:30 serà un exemplar de Gavira marcat amb el número 2 i el guarisme 4, al que seguirà un exemplar de la Palmosilla amb el número 39, guarisme 3. A la nit s’embolará un bou “cerril” de la Palmosilla amb el número 67, guarisme 4.

  Les exhibicions es reprendran el dimarts 25 de setembre a les 17:30 amb un exemplar de la Palmosilla (número 32, guarisme 3) per a seguir amb un bou de Gavira (número 8, guarisme 4). A la nit s’embolará un bou de la ramaderia local de Juan Faet. A més l'Ajuntament d'Almenara també patrocinarà el dissabte 29 de setembre a la nit l'exhibició de vaques i posteriorment un bou embolat de la ramaderia de Juan Faet. 

  Pel que fa a la col·laboració de les penyes enguany destaca la novetat de la matinal i vesprada de vaques de la ramaderia de Berga, que serà el dimecres 26, a càrrec de la penya NSK. A més un any més dues penyes col·laboraran amb l'exhibició de bous “cerrils”. Així el divendres 28 al matí, la Penya Los Armónicos oferirà un bou de la ramaderia de Palha, mentre que a la vesprada, la Penya El Morrillo oferirà un exemplar de Sánchez Arjona, al que seguirà l’embolada del bou de Palha exhibit al matí. A la nit s’embolarà l’exemplar de la Penya El Morrillo.

   

   

  Pujar