27 de novembre de 2020 27/11/20

Almenara prepara un "Estiu Esportiu" ple d'activitats

Almenara prepara un "Estiu Esportiu" ple d'activitats - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Almenara prepara un "Estiu Esportiu" ple d'activitats - (foto 2)
  Almenara prepara un "Estiu Esportiu" ple d'activitats - (foto 3)

  A partir del pròxim 21 de juny estarà obert el termini per a les inscripcions en les diferents activitats esportives programades dins de "l'Estiu Esportiu" a Almenara aquest pròxim estiu. Les persones interessades a participar en les activitats podran informar-se i inscriure's, bé en el Molí d'Arròs o en l'Oficina de Turisme de la Platja Casablanca.

  El regidor d'Esports, Lorenzo Vicent, ha destacat que "hem preparat per a aquest estiu una programació molt completa amb activitats per a totes les edats així com diverses competicions amb la col·laboració de clubs locals". La principal novetat d'enguany és la incorporació de la gimnàstica per a la tercera edat que se celebrarà els dimarts i dijous de 8 a 9 del matí en el camp de futbol de la Platja Casablanca i que tindrà un preu de 10 euros.

  També destaca la incorporació d'una segona monitora per a les classes de zumba, que passaran a tenir ara tres sessions, els dilluns, dimecres i divendres, de 20 a 21 hores en la Plaça dels Pescadors amb un preu de 10 euros, incloent la samarreta. També un any més arribaran les classes de spinning, que seran en el Centre Social Miguel Hernández, cada dilluns i dimecres, amb un preu de 15 euros. Finalment, el patinatge també tindrà protagonisme per a xiquets i xiquetes des de 4 anys, així com per a adults amb nivells d'iniciació i avançats, que seran els dimarts i dijous en el carrer Ries Altes, al costat de l'edifici Neo.

  La primera de les activitats esportives puntuals arribarà el 2 de juliol, dia en el qual se celebrarà el triatló escolar. La marxa nocturna serà el 8 de juliol, mentre que el 22 de juliol serà el cross nocturn en el circuit de motocròs. Per al 29 de juliol s'ha programat la màster class de spinning, mentre que el 2 d'agost serà el dia de la marxa de la dóna. La tradicional Volta a Peu serà el dissabte 5 d'agost, i un dia després arribarà el circuit provincial de tennis platja. L'11 d'agost se celebrarà la màster class de zumba solidària amb recollida de material escolar. La travessia nadant serà el 13 d'agost i finalment el 19 se celebrarà el dia de la bici.

  L'edil d'Esports, Lorenzo Vicent, ha convidat a veïns i visitants a inscriure's i participar en tota la programació esportiva, així com ha agraït a monitors i clubs la seua implicació en "l'Estiu Esportiu" de 2017.

   1 comentari
  Lliri de mar
  Lliri de mar
  14/06/2017 03:06
  "Actividades deportivas para las autoridades municipales de Almenara"

  Sr Lorenzo Vicente,me gustaria recomendarle algunas actividades deportivas a usted y su grupo a)limpeza de paseo b) reposicion de luces rotas y mobiliario del paseo c)limpieza de las calles de las urbanizaciones y dotar con medios ( no ir señoras con un pozal y una escoba) Y sobre todo responsabilizar que aestas alturas no estan echas las escolleras por culpa del sr Alvaro Julia (compromis) si no leanse su informe. Y por favor el pueblo no necesita "pan y circo"

  Pujar