21 de gener de 2021 21/1/21

Almenara posa a la disposició de les empreses citrícoles la borsa d'ocupació de l'Ajuntament

Almenara posa a la disposició de les empreses citrícoles la borsa d'ocupació de l'Ajuntament - (foto 1)

    L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, ha oferit en una carta dirigida a les empreses citrícoles establides en la localitat la possibilitat d'acudir a la borsa de treball del municipi per a realitzar contractacions cara a la nova temporada de recol·lecció de la taronja en cas que necessiten augmentar la plantilla.

    L'objectiu segons l'alcaldessa, Estíbaliz Pérez, és que "aquests nous treballadors i treballadores siguen d'Almenara, amb el que podran obtenir uns mesos de treball que són tan necessaris per als veïns i veïnes d'Almenara que es troben en situació de desocupació". A més l'alcaldessa ha agraït a les empreses que dipositen la seua confiança en els veïns i veïnes d'Almenara que tenen actualment en plantilla. L'alcaldessa també ha destacat en la seua missiva que les empreses citrícoles són un pilar fonamental de l'economia d'Almenara, agraint el paper que realitzen.

    Per tot açò l'alcaldessa, Estíbaliz Pérez, en la carta a les empreses els sol·licita aquest suport per a poder anar reduint el nombre d'aturats de la localitat posant a la seua disposició com cada any la borsa de treball del consistori on estan inscrits la majoria dels aturats de la localitat. L'alcaldessa ha agraït la col·laboració de les empreses citrícoles així com s'ha posat a la seua disposició per a mantenir una trobada davant qualsevol necessitat o tema que siga d'interès.

     

    Pujar