29 de novembre de 2020 29/11/20

Almenara modifica el recorregut dels cotxes bojos

Almenara modifica el recorregut dels cotxes bojos - (foto 1)
  • La carrera se celebrarà el diumenge 18 de setembre. Les inscripcions es podran realitzar fins al dia 14 en l'ajuntament

MÉS FOTOS
Almenara modifica el recorregut dels cotxes bojos - (foto 2)
Almenara modifica el recorregut dels cotxes bojos - (foto 3)

L'edició d’enguany de la carrera de cotxes bojos d'Almenara tindrà canvis en el recorregut amb l'objectiu de millorar una activitat que ja de per si mateix és espectacular que s'ha consolidat dins de la programació festiva de la localitat, doncs es realitzaran el diumenge 18 de setembre a la vesprada, en el cap de setmana previ als festejos.

Les penyes organitzadores, que enguany són Garito i El Sombrero, han decidit variar el recorregut de sempre i apostar per un altre que propicie major espectacle. Així els vehicles partiran de la cantonada del carrer de l' Agüelet, passant pels carrers Castelló, La Creu, Isabel la Catòlica i la meta estarà en el carrer San José de Calasanz tal com ha informat el regidor de festes, Iván Cardona.

Com l'any passat, els cotxes bojos s'avancen a la setmana de festes, i es realitzaran el cap de setmana d'abans, on també es realitzaran altres activitats com per exemple la presentació dels festers i festeres (divendres) i el dissabte arribarà la Volta a Peu. Les persones interessades a participar en la cursa amb els seus prototips sense motor han d'inscriure's prèviament en l'Ajuntament d'Almenara abans del dimecres 14 de setembre.

Pujar