3 de juny de 2020 3/6/20

Almenara millora les voreres en el camp de futbol i el carrer Estació

Almenara millora les voreres en el camp de futbol i el carrer Estació - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Almenara millora les voreres en el camp de futbol i el carrer Estació - (foto 2)
  Almenara millora les voreres en el camp de futbol i el carrer Estació - (foto 3)

  L'Ajuntament d'Almenara contínua realitzant xicotetes actuacions en l'entorn urbà que permeten millorar les voreres així com fomentar l'accessibilitat en el municipi a través de les obres que realitza la Brigada Municipal. En aquest cas s'ha actuat en els voltants del Camp de Futbol i també s'està treballant ara en carrer Estació amb l'objectiu de fomentar l'accessibilitat i seguretat dels vianants.

  En el que és el Camp de Futbol de la Corona s'ha ampliat i millorat la vorera que porta a l'accés a les instal·lacions tant al de futbol 11 com al més xicotet de futbol 8 que està annex. Amb aquesta actuació s'ha buscat “millorar notablement l'accessibilitat al recinte esportiu” segons ha explicat l'edil d'Esports, Lorenzo Vicent. A més ha anunciat que seguiran les actuacions tant en l'entorn com en el propi camp de futbol. De fet, pròximament es canviaran les banquetes.

  Pel que respecta al carrer Estació, s'està actuant en el final d'aquesta, buscant les voreres per a dotar de seguretat al vianant i facilitar l'accessibilitat. Aquesta actuació continuarà realitzant-se de manera gradual en altres carrers del municipi que necessiten intervencions per a millorar l'entorn urbà.

  Pujar