3 de juny de 2020 3/6/20

Almenara millora la seguretat viària a l'entorn del carrer La Llosa

Almenara millora la seguretat viària a l'entorn del carrer La Llosa - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Almenara millora la seguretat viària a l'entorn del carrer La Llosa - (foto 2)

  Continuen a Almenara les actuacions per a millorar la seguretat viària als carrers de la localitat. A la instal·lació de guals o el pintat de marques viàries en algunes zones se li suma ara la construcció d'una illeta de tipus "mitja lluna" en l'encreuament de l'Avinguda País Valencià amb el carrer la Llosa amb l'objectiu de millorar la seguretat en entrar en aquest últim vial i la zona del carrer Els Eres.

  L'encreuament ve marcat per un pendent prolongat perquè s'aconseguisca velocitat, així com també per les seues característiques es facilitava l'accés directe a la zona aquest (carrer La Llosa) si es procedia des del nord de la localitat o des del nucli marítim, doncs a pesar que la mitja lluna estava pintada, aquesta no es respectava. Així amb aquesta mesura es reordena el trànsit d'entrada i eixida d'aquest vial cap a l'Avinguda País Valencià, qüestió que es reforça amb senyalització vertical que prohibeix girar cap a l'esquerra. D'aquesta manera es rebaixa la velocitat i es regula l'entrada a aquests carrers que sempre ha sigut perillosa.

  De fet segons el Cap de la Policia Local, Javier Navarro, hi havia un estudi per a reordenar el trànsit en la zona que s'ha modificat gràcies a les nombroses aportacions i suggeriments veïnals. Una de les qüestions era reforçar la seguretat i senyalització en aquest punt, cosa que s'està aconseguint amb els nous elements construïts i instal·lats.

  Pujar