6 de juliol de 2020 6/7/20

Almenara llança una APP promocional de comerços i llocs d'interès locals

Almenara llança una APP promocional de comerços i llocs d'interès locals - (foto 1)

    L'Ajuntament d'Almenara ha llançat en fase de proves una APP local denominada "Almenara" en la qual es pretén oferir un directori amb telèfons i adreces dels llocs d'interès local, tant en el capítol de patrimoni, com a municipals o serveis, així com també promocionar i facilitar l'accés de veïns i visitants als comerços de la zona.

    En aquests moments s'està ampliant la base de dades comercial per a comptar amb l'oferta més àmplia possible. Per açò s'està sol·licitant a les empreses i comerços locals que si estan interessats a aparèixer remeten un correu electrònic a apkalmenara@almenara.es. En ell han d'incorporar el nom de l'empresa i comerç, el tipus que és (alimentació, roba, bar...), un nom de contacte, un logotip o imatge de l'empresa i seria convenient encara que no necessari la presència dels telèfons de contacte i d'un correu electrònic.

    La APP de moment està disponible per a terminals amb sistema Android i es pot descarregar des de la web www.almenara.es directament o a través d'un lector de codis QR. Assenyalar que la APP és gratuïta, però que en el moment de la instal·lació apareixerà un missatge advertint que és possible que el seu ús coste diners. Açò fa referència a les trucades telefòniques que es realitzen als nombres que allí apareixen, doncs en cridar l'operadora de cada persona cobra com qualsevol trucada convencional segons la tarifa contractada, o siga, el mateix que si es cridara des de contactes.

    Pujar