elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

A Almenara es jugaren les finals de l'Autonòmic Individual de Galotxa

A Almenara es jugaren les finals de l'Autonòmic Individual de Galotxa
  • La setmana vinent es jugaran les últimes finals de la competició Individual de galotxa en aquesta localitat de la província de Castelló

Després de l'ajornament de les finals de l'IX Campionat Autonòmic Individual de galotxa, el mes de gener passat per la situació sanitària, la Generalitat Valenciana ha permès la volta a les competicions de base des de divendres passat. La seu de les finals que queden per disputar-se serà la localitat d'Almenara, que ja va ser seu d'aquesta competició fa uns anys i que torna a ser seu de les finals. A més a poc a poc van recuperant l'activitat de la seua escola municipal, amb el seu entrenador Pau de  Borriol. A partir del dilluns 29 de març es jugaran les primeres finals, completant-se les finals el dissabte 3 d'abril, amb les dues finals més. Les finals es disputaran sense públic per a seguir els protocols i mesures de seguretat. 

En la primera jornada de finals, que seran aquest pròxim dilluns, començaran a partir de les 17 hores, amb la final de la nova categoria de "A curtes", que jugaran Jordi de Picanya i Alberto de Vinalesa. Després es disputarà la final de veterans, que enfrontarà Pedro i Varea del club d'Onda. En la segona jornada de finals, que es jugarà el pròxim dissabte, a partir de les 16 hores. LA final de la divisió de plata amb Juanjo de Borbotó i Carlos del CPV Xirivella com a protagonistes. Tancant aquesta segona jornada de finals, la final de tercera categoria que enfrontarà a Josevi i Juan Carlos del CPV Vinalesa. Gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament d'Almenara es podran disputar aquestes finals seguint els protocols marcats per totes dues entitats per a previndre el contagi de Covid-19. 

Programació jornada de finals de l'IX Campionat Autonòmic Individual de Galotxa, Carrer de pilota d'Almenara: 

Dilluns 29 de març de 2021

  • 17 h. Final a Curtes: Jordi CPV Picanya - Alberto CPV Vinalesa
  • 18.30 h. Final de Veterans: Pedro CPV Onda - Varea CPV Onda 

Dissabte 3 d'abril de 2021

  • 16 h. Final de Segona: Carlos CPV Xirivella - Juanjo CPV Borbotó
  • 17.30 h. Final de Tercera: Josevi CPV Vinalesa - Juan Carlos CPV Vinalesa
Pujar