6 de juny de 2020 6/6/20

Almenara instal·larà dos radars informatius en la localitat

Almenara instal·larà dos radars informatius en la localitat - (foto 1)

  L'Ajuntament d'Almenara ha adquirit dos radars dels denominats pedagògics amb l'objectiu d'instal·lar-los en el municipi perquè informen els conductors de la velocitat amb la qual circulen i els realitzen els pertinents advertiments. Així se'ls comunicarà a quants quilòmetres per hora circulen, depenent de la velocitat que porten se'ls il·luminarà el verd, si estan dins dels límits, el taronja alertant de la que porten o el roig destacant el perill que suposa la velocitat a la que circulen.

  Els radars s'instal·laran pròximament en dos punts de la localitat. Un d'ells serà el carrer Enric Valor, radar pedagògic al que seguirà la instal·lació d'un segon gual que completarà el col·locat recentment, així com la senyalització que s'ha posat. D'aquesta manera segons el Cap de la Policia Local, Javier Navarro, s'atenen les demandes dels veïns de la zona per a intentar frenar la velocitat que aconseguien els cotxes. El segon radar pedagògic s'instal·larà en la carretera de la Vall d'Uixó.

  Els radars pedagògics, a més d'informar els conductors de la velocitat que porten, també remetran els informes a la Policia Local, que així podrà analitzar els vehicles que passen per aquestes zones i les velocitats que es poden aconseguir, per a poder posteriorment prendre mesures que puguen reduir-les com posar elements fixos o mòbils, o bé realitzar en dies determinats controls reals de velocitat.

  D'altra banda destacar que aquest matí s'ha culminat el canvi a sentit únic del carrer Estació en el tram comprés entre l'Avinguda País Valencià i el carrer Magatzems, amb la finalitat de millorar la circulació, evitar perills, i guanyar 30 places d'aparcament.

   

   

  Pujar