13 d’agost de 2020 13/8/20

Almenara dona conéixer les portades dels llibres de festes, tant patronals i com d´estiu de la Platja Casablanca

Almenara dona conéixer les portades dels llibres de festes, tant patronals i com d´estiu de la Platja Casablanca - (foto 1)
  • Com és costum s'ha realitzat un concurs entre els alumnes del CEIP Juan Carlos I i de l'IES Almenara

MÉS FOTOS
Almenara dona conéixer les portades dels llibres de festes, tant patronals i com d´estiu de la Platja Casablanca - (foto 2)
Almenara dona conéixer les portades dels llibres de festes, tant patronals i com d´estiu de la Platja Casablanca - (foto 3)
Almenara dona conéixer les portades dels llibres de festes, tant patronals i com d´estiu de la Platja Casablanca - (foto 4)
Almenara dona conéixer les portades dels llibres de festes, tant patronals i com d´estiu de la Platja Casablanca - (foto 5)
Almenara dona conéixer les portades dels llibres de festes, tant patronals i com d´estiu de la Platja Casablanca - (foto 6)

Ja es coneixen els guanyadors del concurs de portades per als llibres de festes d'Almenara, tant les d'estiu a la Platja Casablanca, com les patronals que se celebraran a la fi de setembre en la localitat. Com és costum, el concurs s'ha realitzat tant en el CEIP Juan Carlos I i en l'IES Almenara, encara que la novetat d'enguany és que hi ha un segon i tercer premi del concurs en cadascuna de les dues modalitats. Els premis seran un curs a triar de l'Escola Esportiva Municipal o del Centre FPA Paulo Freire. 

Enguany el concurs per a la portada del programa de les festes patronals d'Almenara s'ha celebrat entre els alumnes del CEIP Juan Carlos I, quedant vencedor el realitzat per Ariadna Toledo, Cinthya Beltrán, i Andrea Iglesias (6é B). El segon premi ha correspost Natalia López Rodríguez (5é B), i el tercer premi ha sigut per a l'equip format per Manal Bahij El Badi, Lledó Fenollosa Gallardo i Elisa García Rebollar (6é A).

Pel que respecta a les festes d'estiu de la Platja Casablanca, enguany en el concurs han participat els alumnes i alumnes de l'IES Almenara. Així, segons el jurat, el cartell guanyador correspon a Isabel Sánchez Belinchón de 4t d'ESO. El segon premi ha sigut per al realitzat per Carlos Cañizares Rebollar, i el tercer per a Ainhoa Catalán Notario, tots dos també de 4t d'ESO.

Pujar