6 de juliol de 2020 6/7/20

Almenara destinarà part del Fons de Cooperació Municipal a millorar la zona dels Estanys

Almenara destinarà part del Fons de Cooperació Municipal a millorar la zona dels Estanys - (foto 1)

    La Generalitat Valenciana ja ha ingressat a l'Ajuntament d'Almenara el primer dels dos terminis del fons de cooperació autonòmic pel qual es transferiran al consistori un muntant pròxim als 80.000 dels quals ja s'han pagat els primers 44.000. L'alcaldessa, Estíbaliz Pérez, ha destacat que "amb aquesta aportació es van a realitzar diverses actuacions, entre elles una sèrie de millores en la zona dels Estanys".

    Pérez ha agraït l'aposta de la Generalitat Valenciana per la posada en marxa del Fons de Cooperació Municipal per primera vegada, qüestió que "venia recollida en l'Estatut però que amb els governs del PP no s'havia activat mai" doncs de fet "només la Comunitat Valenciana i una altra autonomia no disposaven d'aquest fons".

    L'alcaldessa ha agraït l'engegada d'aquest finançament i ajuda econòmica als municipis que "tants anys hem reclamat des del consistori i que per fi, amb el govern de la Generalitat actual encapçalat per Ximo Puig ha arribat" el que suposarà "una injecció econòmica per als consistoris de manera directa per a invertir en el que es considere més oportú per a la localitat".

    Pujar