6 de juny de 2020 6/6/20

Almenara demana als bancs la instal·lació de caixers automàtics a la platja Casablanca

Almenara demana als bancs la instal·lació de caixers automàtics a la platja Casablanca - (foto 1)

    L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, està remetent una carta a les entitats bancàries situades en el municipi amb l'objectiu d'informar-los de la demanda existent perquè instal·len almenys un caixer automàtic en el nucli marítim de la platja Casablanca, ja que no hi ha aquest servei per als residents que allí habiten durant tot l'any. En aquest cas l'alcaldessa, Estíbaliz Pérez, ofereix als bancs la possibilitat que puguen situar el caixer en un espai públic perquè “el nostre interés primordial és que hi haja aquest servei per als veïns del nucli marítim, que no compten amb la possibilitat de realitzar les transaccions que com a mínim es poden fer en un caixer”.

    Pérez ja va enviar fa dos anys la missiva als bancs, encara que ara s’afegeix aquesta oferta d'espai públic. L'alcaldessa ha destacat que “la nostra intenció és continuar millorant dia a dia els serveis que es presten en la localitat bé en el nucli urbà, bé en el marítim com és el cas”. De fet “cada vegada hi ha més gent a la platja, però ja no només a l'estiu, sinó també a l'hivern, perquè ja hi ha un considerable nombre de veïns que viu durant tot l'any en la nostra zona marítima, però clar, han d'agafar el cotxe o l'autobús i traslladar-se fins al nucli urbà d'Almenara o una altra localitat per a poder obtindre diners en efectiu”. Pel que la idea és “evitar als veïns, especialment a la gent més major, aqueix desplaçament i que compten amb el servei de caixer automàtic en el nucli marítim”.

    Per això, segons Estíbaliz Pérez, “hem cregut convenient expressar a les entitats bancàries aquesta necessitat detectada després de la consolidació turística de la nostra platja, que fa que hi haja un nucli considerable ja de veïns durant tot l'any, perquè el servei seria molt útil per als veïns que dia a dia estan ja a la nostra platja”. L'alcaldessa espera que les entitats bancàries col·laboren i “atenguen la petició amb l'objectiu de millorar els serveis que es presten, fins i tot per les pròpies entitats, als veïns que viuen a la platja Casablanca d'Almenara”.

     

    Pujar