25 d’octubre de 2020 25/10/20

Almenara crea una borsa de cuiners per a l'Escola Infantil Municipal

Almenara crea una borsa de cuiners per a l'Escola Infantil Municipal - (foto 1)

    La Junta de Govern de l'Ajuntament d'Almenara ha aprovat la convocatòria per a la constitució d'una borsa de treball temporal de cuiner o cuinera per a treballar en l'Escola Infantil Municipal de la localitat que gestiona de manera directa el consistori. L'objecte d'aquesta borsa és cobrir les necessitats de contractació temporal no permanent que sorgisquen. Per a l'elaboració de la borsa s'ha triat el sistema de concurs-oposició.

    Entre unes altres, les tasques a exercir és l'atenció de la cuina de l'Escola Infantil sota la supervisió de superiors jeràrquics, l'elaboració de menjars i menús, la compra de matèries primeres als proveïdors, la neteja de la cuina i utensilis utilitzats, col·laborar amb la resta de personal de l'Escola Infantil Municipal quan la situación ho aconselle, així com altres tasques vinculades al lloc que la direcció del centre sol·licite.

    Les persones interessades disposen de deu dies naturals a explicar des d'ahir dia 5 d'octubre, per a presentar la documentació requerida en les bases de la convocatòria que podran trobar tant en la web municipal, www.almenara.es, així com en el tauler d'anuncis del consistori. Cal assenyalar que els aspirants hauran de disposar d'una de les titulacions requerides en les bases, així com complir els requisits que es demanden. A partir d'ací es realitzarà el concurs per a després passar a la fase d'oposició per a elaborar el llistat de la borsa per ordre de resultats.

    Pujar