23 de gener de 2021 23/1/21

Almenara convoca les proves per a tres places en propietat d'agents de la Policia Local

Almenara convoca les proves per a tres places en propietat d'agents de la Policia Local - (foto 1)

  La Junta de Govern de l'Ajuntament d'Almenara ha aprovat les bases que regeixen el procés selectiu per a proveir en propietat tres places d'agents del Cos de Policia Local d'Almenara, dos de les quals seran per torn lliure i una per mobilitat. Segons ha explicat, Javier Navarro, Cap de la Policia Local d'Almenara, l'objectiu és "professionalitzar i seguir millorant la plantilla i per una altra cobrir les vacants que existien atenent a l'oferta pública d'ocupació d'anys anteriors".

  Destacar que les tres persones que aconseguisquen les places tindran posteriorment un procés de formació i pràctiques en el IVASPE per a completar el seu aprenentatge. A més destacar que amb la resta de persones que s'inscriguen en l'oposició, a partir de la quarta més valorada, es formarà la borsa per als reforços d'estiu, així com també per a possibles eventualitats.

  Totes les persones que estiguen interessades podran presentar les seues instàncies durante els següents vint dies naturals a la publicació de les bases en el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE). Les bases ja es poden consultar en la pàgina web de l'Ajuntament d'Almenara, www.almenara.es.

  Destacar que les proves seran les habituals en aquest tipus de convocatòries com poden ser les proves físiques, mèdiques, psicotècniques i les proves per escrit i de coneixement del valencià basades en el temari, així com casos pràctics i suposats. Totes elles es detallen en les bases.

   

  Pujar