elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almenara convoca una borsa de treball per a reforçar la brigada municipal

Almenara convoca una borsa de treball per a reforçar la brigada municipal

  L'Ajuntament d'Almenara ha convocat una borsa de treball per a ocupar deu llocs especialitzats en la brigada municipal durant quatre mesos, del 2 de gener de 2018 fins al 30 d'abril del mateix any. Les persones interessades poden presentar les seues sol·licituds fins al 22 de desembre en el registre de l'Ajuntament d'Almenara.

  Entre les condicions que han de complir els aspirants a aquestes places deuen presentar la justificació de tenir un ofici dels requerits com són: obrer, pintor, electricista, fuster, lampista, podador, o personal de manteniment.

  Els contractes tindran una durada de quatre mesos, des del dia 2 de Gener de 2018 fins al dia 30 d'Abril de 2018, amb una jornada laboral completa de 40 hores setmanals, a distribuir en 8 hores diàries a jornada partida o, si escau, segons necessitats del servei. Les sol·licituds lliurades per a aquesta borsa s'utilitzaran exclusivament per a aquestes contractacions d'oficis, no quedaren per a posteriors contractacions. Les bases completes es poden trobar en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament d'Almenara fins al pròxim 22 de desembre, data límit per al lliurament de les sol·licituds.

  La segona tinent d'alcalde d'Almenara, Veli Casanova, ha destacat que “continuem amb la nostra política de reforçar la brigada municipal i alhora crear ocupació entre els nostres veïns”. La novetat d'aquesta convocatòria respecte a les anteriors és que l'ocupació serà per a quatre mesos en lloc de tres, per la qual cosa per al pròxim any hi haurà tres convocatòries de quatre mesos.

   

  Pujar