23 de gener de 2021 23/1/21

Almenara convoca la borsa d'ocupació per a deu places per a la brigada municipal

Almenara convoca la borsa d'ocupació per a deu places per a la brigada municipal - (foto 1)

  L'Ajuntament d'Almenara ha convocat una nova borsa de treball per a proveir deu llocs especialitzats en la brigada municipal durant quatre mesos. Serà la tercera de les borses que estava prevista per a enguany, amb el que es completa així la proposta de 2018 quant a brigada municipal. En aquest cas serà per al període comprès entre el 3 de setembre i el 31 de desembre. Aquestes persones seran les encarregades de suplir a les deu que van entrar al maig i acaben el pròxim 31 d'agost. Les persones interessades poden presentar les seues sol·licituds fins al 24 d'agost en el registre de l'Ajuntament d'Almenara.

  Entre les condicions que han de complir els aspirants a aquestes places figurar la justificació de tenir un ofici dels requerits com són: obrer, pintor, electricista, fuster, lampista, podador, o personal de manteniment.

  Els contractes tindran una durada de quatre mesos, des del dia 3 de setembre de 2018 fins al dia 31 de desembre, amb una jornada laboral completa de 40 hores setmanals, a distribuir en 8 hores diàries a jornada partida o, si escau, segons necessitats del servei. Les sol·licituds lliurades per a aquesta borsa s'utilitzaran exclusivament per a aquestes contractacions d'oficis, i no quedaren per a posteriors contractacions. Les bases completes es poden trobar en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament d'Almenara fins avui límit per al lliurament de les sol·licituds.

  D'aquesta forma des de l'equip de govern es continua apostant per la brigada municipal i la creació d'ocupació a través d'aquestes convocatòries. A més cal destacar que durant els mesos d'estiu, fins a octubre, a més la brigada municipal es reforça amb les convocatòries quinzenals dins del denominat Pla Extra de l'Ajuntament d'Almenara amb l'objectiu de pal·liar la desocupació local segons ha recordat la segona tinent d'alcalde, Veli Casanova.

   

  Pujar