21 de gener de 2021 21/1/21

Almenara contractarà a 10 persones per reforçar la brigada municipal en les festes patronals

Almenara contractarà a 10 persones per reforçar la brigada municipal en les festes patronals - (foto 1)

    L'Ajuntament d'Almenara ha tret la convocatòria d'ocupació per a realitzar una contractació extraordinària de 10 persones a jornada completa (40 hores) durant un mes per a la incorporació a la Brigada Municipal amb la finalitat de reforçar la mateixa per a les celebracions de les festes patronals de la localitat, tot açò emmarcat en el Pla Extra d'Ocupació de l'Ajuntament d'Almenara.

    Totes les persones interessades hauran de presentar la sol·licitud i documentació requerida abans del 6 de setembre en el registre d'entrada de l'Ajuntament d'Almenara (de dilluns a divendres de 9 a 14 hores). Cal assenyalar que per a poder accedir és condició indispensable que s'estiga inscrit en el SERVEF amb el DARDE actualitzat com a aturat. cal assenyalar que es realitzarà una baremació on s'aplicaran els criteris de selecció aprovats per a obtenir l'ordre de contractació.

    L'alcaldessa, Estíbaliz Pérez, ha destacat que "a més dels reforços habituals, hem creat aquest pla extra d'ocupació de festes per a completar la nostra Brigada Municipal durant un mes, així començaran ja els dies previs a les celebracions ja ajudant en totes la tasques que siguen necessàries per als festejos". Amb aquesta actuació "continuem amb la nostra línia de fomentar l'ocupació amb els plans extra municipals".

    Pujar