21 de gener de 2021 21/1/21

Almenara contractarà a 50 persones dins de les memòries de l'atur agrari

Almenara contractarà a 50 persones dins de les memòries de l'atur agrari - (foto 1)

  Un total de 50 persones pròximament començaran a treballar a Almenara dins de les denominades memòries de l'atur procedents de l'antic INEM que suposaran una inversió des del govern d'Espanya de 67.395,11 euros, uns 3.045 euros menys que el passat exercici segons ha explicat la segona tinent d'alcalde, Veli Casanova.

  Destacar que una vegada es tinga l'autorització i el llistat de persones que van a treballar des del Servef s'activaran els dos torns previstos, un primer de 28 persones i un segon de 22 components. Cada torn tindrà un període de durada d'un mes i els contractes seran de 8 hores diàries. Segons ha explicat Casanova “enguany les tasques seran la neteja i manteniment de camins i cunetes, per la qual cosa hem dividit dues zones, l'aquest i l'oest, que realitzaran cada torn respectivament”.

  Aquesta actuació s’uneix al denominat Pla Extra per a la creació d'ocupació de l'Ajuntament d'Almenara, destinat especialment per a les tasques de suport a la brigada municipal. Per a aquestes contractacions rotatòries l'Ajuntament d'Almenara destina de fons propis, o siga dels pressupostos municipals un muntant de 250.000 euros d'inversió.

   

   

  Pujar