28 de gener de 2020 28/1/20

Almenara constitueix la comissió redactora del Pla d'Igualtat de l'Ajuntament

Almenara constitueix la comissió redactora del Pla d'Igualtat de l'Ajuntament - (foto 1)

  L'Ajuntament d'Almenara ha constituït la comissió d'Igualtat del consistori, un òrgan permanent que tindrà com a finalitat redactar en una primera instància el Pla d'Igualtat entre homes i dones de l'Ajuntament d'Almenara així com posteriorment coordinar la seua aplicació, seguiment i avaluació de les mesures establides en aquest pla. Prèviament a la redacció i aprovació, es realitzarà un diagnòstic intern de l'actual situació a l'ajuntament.

  Per això en el pla es buscaran mesures per a diverses àrees com l'accés a l'ocupació, classificació professional, promoció i formació, així com retribucions, salut laboral, conciliació laboral i familiar al igual que l'utilització d'una comunicació i llenguatge no sexista en el consistori.

  L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat l'aposta per la igualtat del consistori, qüestió que es realitza ja des de fa molts anys, però que ara es concretarà i aprofundirà amb aquest pla d'Igualtat per a la seua aplicación en el consistori, que en un futur tindrà continuïtat amb un segon pla, ja d'àmbit municipal. Amb aquest pla "busquem a l'ajuntament que totes les persones, siguen dones o homes, tinguen les mateixes condicions" buscant "un ambient de treball més democràtic, just i solidari".

  Segons l'alcaldessa, amb aquest Pla d'Igualtat de l'Ajuntament "prendrem les mesures necessàries per a corregir i eliminar les desigualtats que puguen existir entre el personal de l'ajuntament, així com també incorporar noves mesures innovadores per a fer realitat la igualtat".

   

  Pujar