elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almenara celebrarà el divendres 7 i el dissabte 8 d'abril el Torneig de Pasqua de futbol base

Almenara celebrarà el divendres 7 i el dissabte 8 d'abril el Torneig de Pasqua de futbol base
  • El campionat serà de la categoria aleví, competint divendres els de primer any i dissabte els de segon

El Camp de Futbol de la Corona d'Almenara acollirà el Divendres Sant, 7 d'abril, i el Dissabte Sant, 8 d'abril, el tradicional Torneig de Pasqua de futbol, en el qual les promeses del futur tornaran a estar presents en un gran cartell configurat per a l'ocasió amb nombroses de novetats, com la creació de la fase final d'or i la fase final de plata. El torneig serà per a les categories d'aleví de primer any i aleví de segon any.

Així, durant la jornada del divendres 7, en el torneig participaran els equips d'aleví de primer any, i seran: el Villarreal CF, el CD Castellón, l'Alboraia UD, Gesdepro Castelló, , CD Almassora, CD Roda, Tavernes Blanques CF, La Vilavella CF i com no, el club amfitrió, l'Almenara Atlètic.

Mentre jornada del dissabte 8, serà el torn dels equips d'aleví de segon any, amb la participació del Valencia CF, Villarreal CF, CD Castellón, EMF Azuqueca de Henares, Alboraia UD, Esportiu Vila-real CF, Gesdepro Castelló, CD Roda i el conjunt local de l'Almenara Atlètic.

Tant en la jornada de divendres com en la del dissabte, els equips disputaran en horari matinal la fase prèvia, de la qual es classificaran huit participants per a la gran fase final que se celebrarà en horari de vesprada. Aquesta se subdividirà en dos, la fase final d'or, a la qual accediran els quatre primers classificats, amb les seues semifinals i final, i la nova fase final de plata, també amb semifinals i final, en la qual participaran els equips classificats entre el cinqué i el huité lloc en la fase eliminatòria matinal.

El regidor d'Esports, Lorenzo Vicent, ha destacat que “un any més apostem per potenciar aquest tradicional torneig de futbol de Pasqua que se celebra en la Corona per als alevins, tant de primer com de segon any, vivint uns dies d'esport base i com no, formació”. Vicent ha convidat a veïns i veïnes a veure els partits “que tenen una gran qualitat i en els quals podrem veure als futbolistes que destacaran en el futur”.

A més, segons ha manifestat el regidor, “el torneig també serà una gran oportunitat per a donar a conéixer Almenara a totes les persones que vindran acompanyant als equips participants, així podran visitar els Estanys, la Platja Casablanca, les nostres muntanyes, així com el nostre gran patrimoni, igual que també servirà perquè degusten la nostra gastronomia, perquè podran gaudir dels menjars elaborats en els nostres bars i restaurants”.

Pujar