15 de desembre de 2019 15/12/19

Almenara celebrarà el carnestoltes dissabte que ve

Almenara celebrarà el carnestoltes dissabte que ve - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Almenara celebrarà el carnestoltes dissabte que ve - (foto 2)
  Almenara celebrarà el carnestoltes dissabte que ve - (foto 3)

  L'Ajuntament d'Almenara ja està ultimant tots els detalls per a la celebració del tradicional carnestoltes de la localitat que arribarà dissabte que ve 25 de febrer a la vesprada a partir de les sis quan els carrers del nucli històric de la localitat s'òmpliguen de colorit i de música per a culminar després en una festa en el pavelló poliesportiu cobert amb sopar i música a càrrec de l'AMPA del Col•legi Juan Carlos I.

  La cercavila de disfresses, al que poden acudir totes les persones interessades, començarà a partir de les sis de la vesprada des del Casal Jove d'Almenara per a recórrer amb la xaranga de la localitat el trajecte fins al poliesportiu cobert a través dels carrers Major, Cisterna, Mur, Lluis Vives, Lepanto i de nou Cisterna fins al poliesportiu on començarà la festa del carnestoltes amb música a través d'una discomòbil i animació.

  També hi haurà un sopar a càrrec de l'AMPA del Col•legi Juan Carlos I de la localitat, que comprendrà entrepà, beguda i dolços. Els tickets es podran adquirir a un preu de 5 euros en el Estanc de Corell i en el Forn de Granados. La data límit serà el 22 de febrer.

  L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, ha animat als veïns i veïnes de totes les edats al fet que es disfressen i participen en la tradicional cercavila de carnestoltes d'Almenara, així com del sopar i festa posterior en el poliesportiu.

  ocultar
  Almenara celebrarà el carnestoltes dissabte que ve
  Pujar