elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almenara celebrarà el carnestoltes el dissabte 2 de març amb cercavila, sopar i disco-mòbil

Almenara celebrarà el carnestoltes el dissabte 2 de març amb cercavila, sopar i disco-mòbil
  MÉS FOTOS
  Almenara celebrarà el carnestoltes el dissabte 2 de març amb cercavila, sopar i disco-mòbil - (foto 2)

  L'Ajuntament d'Almenara ja està ultimant tots els detalls per a la celebració el dissabte 2 de març del tradicional carnestoltes de la localitat, que enguany vindrà amb algunes novetats respecte als anys anteriors. La festa començarà amb la concentració de tots els veïns i veïnes que vulguen disfressar-se a les sis i mitja de la vesprada en la plaça de la Constitució (Agüelets) per a iniciar la cercavila que, igual que l'any passat, transcorrerà pels carrers Castelló, la Vall d'Uixó, Sant Roc, i Cisterna fins a arribar al Poliesportiu Municipal Cobert. L'acte estarà amenitzat per la xaranga de la Associació Musical Santa Cecilia d'Almenara.

  Mentrestant la festa estarà també en el propi poliesportiu, on a l'espera de l'arribada de la comitiva hi haurà música i l'actuació de la batucada de l’Escola de Música Moderna d’Almenara (EMMA) que donarà pas al lliurament de premis del concurs de màscares de carnestoltes que ha organitzat el Casal Jove.

  Una vegada entregats els guardons, els Quintos 2019 seran els encarregats de triar les millors disfresses dels participants en la cercavila de carnestoltes. En concret s'estableixen dues categories, la infantil (de 0 a 17 anys) amb un premi de material escolar per a la millor disfressa individual i 150 euros per a la millor disfressa grupal. Quant a la categoria d'adults (a partir de 18 anys) el premi individual serà de 50 euros i el grupal de 150.

  Després del lliurament de tots els premis, començarà en el propi poliesportiu un sopar de “pa i porta”. Totes les persones interessades en tindre una reserva de taula i cadires per al sopar hauran de formalitzar la seua inscripció gratuïta a l'Ajuntament d'Almenara en horari matinal o bé en el Casal Jove de la localitat de 16 a 20 hores. La festa conclourà amb una disco-mòbil a càrrec de Mario Music Time.

  Pujar