elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almenara celebra tornejos de futbol femení i aleví masculí durant la Setmana Santa

Almenara celebra tornejos de futbol femení i aleví masculí durant la Setmana Santa - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Almenara celebra tornejos de futbol femení i aleví masculí durant la Setmana Santa - (foto 2)

  El Camp de Futbol de la Corona d'Almenara acollirà aquesta Setmana Santa dos tornejos de futbol en categories inferiors amb l'objectiu de seguir promocionant aquest esport des de la base. Així demà Dijous Sant se celebrarà la segona edició del torneig de futbol femení "Vila d'Almenara , mentre que Divendres Sant i Dissabte arribarà la IX edició del torneig aleví masculí "Vila d'Almenara".

  Quant al torneig femení destacar que serà en modalitat triangular amb la participació de l'Almenara Atlètic, juntament amb el Mare Nostrum i el Villarreal CF. El torneig començarà a les 9:30 del matí amb l'enfrontament entre les locals i el Mare Nostrum. Després ambdues s'enfrontaran contra el Villarreal.

  A partir del Divendres Sant arribarà l'IX Torneig Aleví "Vila d'Almenara" amb la participació de vuit equips dividits en dos grups. En el grup A estaran l'Almenara Atlètic A, el València CF, el Roda i el Betxí, mentre que en grup B estaran l'Almenara Atlètic B, el Villarreal CF, el Club la Vall i el Lasalle de Terol.

  Destacar que els emparellaments en format lligueta es disputaran durant tot el divendres des de les 10 del matí fins al final de les eliminatòries, celebrant-se simultàniament en dos camps de futbol, mentre que el dissabte en jornada matinal se celebraran els respectius creuaments de semifinals, així com la gran final que serà a les 12:30 del matí.

  Pujar