15 de desembre de 2019 15/12/19

Almenara celebra la reunió de coordinació per a les Festes de la Platja Casablanca

Almenara celebra la reunió de coordinació per a les Festes de la Platja Casablanca - (foto 1)

  L'Ajuntament d'Almenara ha acollit la reunió de coordinació per a les pròxima celebració de les Festes d'Estiu de la Platja Casablanca de la localitat en la qual segons ha explicat el regidor de festes, Iván Cardona, "hem posat en comú totes les necessitats que poden sorgir en diversos àmbits perquè estiga tot a punt per a les celebracions, qüestions com la seguretat, tanques i carrers a tallar, muntatge d'escenaris o barreres, punts i necessitats elèctriques, competicions esportives, dispositius de brigada, policia i protecció civil". L'objectiu de la reunió és que tot estiga a punt para cadascuna de les activitats que es desenvolupen.

  En la reunió han estat el regidor de festes, Iván Cardona, la segona tinent d'alcalde i responsable d'Interior, Veli Casanova, l'edil d'esports, Lorenzo Vicent, així com els caps de la Policia Local i Protecció Civil, així com els responsables tant de la brigada municipal com de l'àrea de serveis múltiples.

  Les celebracions començaran divendres que ve 4 d'agost amb la XIII Fira Alternativa, per a seguir el dissabte amb la XXXIV Volta a Peu a la Platja d'Almenara, mentre que el diumenge hi haurà Teatre Infantil. Els actes es reprendran el dimecres i dijous amb les vaquetes i bou embolat, així com amb la Fira Marinera. La travessia nadant, la "xopà" i el bou embolat infantil, la màster class de zumba, les paelles, les discomòbils, el concert de folk rock de "Pet Pippers", els monòlegs de Rafa Alarcón, els actes religiosos, el castell aquàtic i la festa del "xixo xixero" amb els "fanalets de meló d'Alger" completen la programació per a tots els públics.

   

  ocultar
  Almenara celebra la reunió de coordinació per a les Festes de la Platja Casablanca
  Pujar