elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almenara celebra la multitudinària “Trobada de Quintes”

Almenara celebra la multitudinària “Trobada de Quintes”
  • Un any més el dia de les paelles es converteix en una cita ineludible

MÉS FOTOS
Almenara celebra la multitudinària “Trobada de Quintes” - (foto 2)
Almenara celebra la multitudinària “Trobada de Quintes” - (foto 3)
Almenara celebra la multitudinària “Trobada de Quintes” - (foto 4)
Almenara celebra la multitudinària “Trobada de Quintes” - (foto 5)
Almenara celebra la multitudinària “Trobada de Quintes” - (foto 6)

Un any més, la carpa gegant del recinte firal d'Almenara s'ha omplit per a la celebració de la XXIV  Trobada de Quintes d’Almenara amb la tradicional festa de les paelles. Un any més s'ha tornat a omplir la carpa gegant habilitada en el Recinte Firal que s'ha convertit en epicentre dels esdeveniments musicals i gastronòmics.  L'alcaldessa, Estíbaliz Pérez, ha destacat un any més “l’elevadíssima participació dels nostres conveïns en un acte en el qual els veïns i veïnes d'Almenara comparteixen un menjar de germanor amb els seus quintos i quintes, és a dir amb els nascuts el mateix any”.

Així, a aquestes paelles s'han incorporat enguany els quintos 2019,  que són els festers i festeres, amb 18 anys, i que es converteixen en els més joves, que junt als més majors han compartit la jornada gastronòmica, l'harmonia i el bon ambient.  Un any més, la xaranga  “el Minador” ha amenitzat les celebracions, que han prosseguit amb una discomòbil a càrrec de Mario Vidal, patrocinada per l'Ajuntament d'Almenara. Després la programació ha continuat amb  la festa Quattre Internet, amb un remember de Paco Banaclocha, activitat organitzada per la penya Desastre, amb la col·laboració de l'ajuntament.

La jornada continuarà aquesta nit amb l'exhibició de vaques i un bou embolat de la ramaderia de Tauro Covatelles, tot això oferit per l'Ajuntament d'Almenara. Demà conclouen les festes d'Almenara amb la missa al migdia després de la qual se celebrarà la processó del Trasllat. A les 13.30 es realitzaran els actes del dia de San Miguel per part de la Policia Local d'Almenara. A la vesprada arribarà el berenar de germanor de la tercera edat en el poliesportiu cobert, amb l'orquestra Duo Odisea.

 

Pujar