1 de desembre de 2020 1/12/20

Almenara celebra el Dia Internacional de la Dona

Almenara celebra el Dia Internacional de la Dona - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Almenara celebra el Dia Internacional de la Dona - (foto 2)
  Almenara celebra el Dia Internacional de la Dona - (foto 3)
  Almenara celebra el Dia Internacional de la Dona - (foto 4)
  Almenara celebra el Dia Internacional de la Dona - (foto 5)

  Almenara està celebrant al llarg del dia de hui el 8 de març, dia internacional de la Dona amb diverses activitats reivindicatives en la lluita per la igualtat i la defensa dels drets de les dones. L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat “la lluita que encara ha de seguir per aconseguir els drets, la igualtat en tots els àmbits, trencar els sostres de cristall, superar la bretxa salarial i erradicar la violència de gènere entre altres qüestions”. Pérez ha destacat que “hem avançat molt, i continuem fent-ho i com a mostra les últimes apostes del Govern d'Espanya de Pedro Sánchez, però no podem parar ni perdre l'avançat pel que hem de continuar lluitant per a continuar avançant en igualtat i no fer el pas arrere que algunes formacions polítiques pretenen”.

  Aquest migdia, enfront de l'Ajuntament d'Almenara s'ha realitzat una concentració simbòlica i a més s'ha format un llaç morat amb globus. Al mateix temps, dins de la setmana de la dona, aquesta vesprada s'interpretarà pel grup Som Teatre la representació teatral “Dona i Cuidadora”. Demà culminarà la programació especial amb la Marxa de la dona a partir de les 17 hores des de la Plaça 8 de Març a la qual seguirà un berenar i un concert molt especial de la cantautora local Eva Gómez.

  Paral·lelament amb motiu del 8 de març s'han pintat dos bancs de color morat en la plaça 8 de març, en els quals s'han escrit diversos lemes. A més, en el reixat de l'escultura commemorativa del 8M en aquesta plaça, també s'han lligat llaços morats.

   

   

  Pujar