elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almenara celebra la festivitat de Sant Roc, patró de la localitat

Almenara celebra la festivitat de Sant Roc, patró de la localitat
  • El musical Eurosinfónico de l’Associació Musical Santa Cecília d’Almenara, tot un èxit

MÉS FOTOS
Almenara celebra la festivitat de Sant Roc, patró de la localitat - (foto 2)
Almenara celebra la festivitat de Sant Roc, patró de la localitat - (foto 3)
Almenara celebra la festivitat de Sant Roc, patró de la localitat - (foto 4)
Almenara celebra la festivitat de Sant Roc, patró de la localitat - (foto 5)

La localitat d'Almenara està celebrant durant el dia de hui la festivitat de Sant Roc, patró del municipi. Amb tal motiu, el dia torna a tindre actes religiosos igual que en la jornada d'ahir. Així, aquest matí com mana la tradició s'ha realitzat el tradicional trasllat de la imatge del sant des de la seua capella fins a l'església. En el trasllat, com a marca la tradició, els festers i festeres, així com els quintos i quintes dels 25 anys han ofrenat els productes de la terra a Sant Roc, participant en la missa matinal. Aquesta vesprada hi haurà una nova missa i se celebrarà la processó.

A la nit la cita serà amb la màgia, ja que en l’Auditori Municipal Vicente Casanova Rebollar actuarà el prestigiós mag Enclusa amb les seues sempre espectaculars trucs, una actuació organitzada des de l'Ajuntament d'Almenara. El punt final a la jornada el posarà la festa de la Penya ADT amb el DJ Miguel Thomas.

EUROSINFÓNICO

D'altra banda destacar l'espectacular concert que va oferir en la nit del diumenge l’Associació Musical Santa Cecília d'Almenara, actuació titulada “Eurosinfónico”, que es va convertir en un autèntic tribut al Festival d'Eurovisió. Els temes van ser cantats per Carlos Cabreñes, Aisha Bordas, Laia Benaches i Ángel Bellido. L'acte a més va servir per a acomiadar i agrair el treball de Miguel Bautista, director de la banda, que acaba així el seu periple, un comiat que va ser molt emotiva.

TORNEN ELS BOUS

Després de dos dies de celebracions religioses demà tornaran els actes taurins. Així, a les 12.30 es s'exhibirà un exemplar de la ramaderia de Barcial a càrrec de la Penya Taurina Los Armónicos, per a després exhibir vaques de Tauro Covatelles, a càrrec de l'Ajuntament d'Almenara. A la vesprada, eixiran dos bous “cerrils” patrocinats per l'ajuntament de les ramaderies de Núñez del Cuvillo i Santiago Domecq. A la nit s’embolarà el bou patrocinat per Los Armónicos.

Pujar