12 d’agost de 2020 12/8/20

Almenara celebra la festivitat de la Mare de Déu del Bon Succés

Almenara celebra la festivitat de la Mare de Déu del Bon Succés - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Almenara celebra la festivitat de la Mare de Déu del Bon Succés - (foto 2)
  Almenara celebra la festivitat de la Mare de Déu del Bon Succés - (foto 3)
  Almenara celebra la festivitat de la Mare de Déu del Bon Succés - (foto 4)
  Almenara celebra la festivitat de la Mare de Déu del Bon Succés - (foto 5)
  Almenara celebra la festivitat de la Mare de Déu del Bon Succés - (foto 6)
  Almenara celebra la festivitat de la Mare de Déu del Bon Succés - (foto 7)
  Almenara celebra la festivitat de la Mare de Déu del Bon Succés - (foto 8)

  Almenara celebra avui la festivitat de la patrona de la localitat, la Mare de Déu del Bon Succés amb diversos actes de caràcter religiós i musical. Com mana la tradició, aquest matí s'ha realitzat el trasllat de la imatge des de la Capella fins a l'església per a la celebració de la santa missa. Un any més, els festers i festeres (Quintos i Quintes 2018), han tingut el seu protagonisme en la celebració, com és costum, vestits amb els vestits tradicionals. També han participat els Quintos i Quintes dels 25 anys, que han precedit i portat la imatge de la patrona. La banda de música ha posat les notes musicals al trasllat.

  D'altra banda, els campaners d’Almenara s'han encarregat de la realització del volteig de campanes manual, mentre que les dones del cor s'han encarregat de posar el punt musical als actes litúrgics matinals.

  Aquesta vesprada està prevista una nova missa i la solemne processó en la qual a més participarà l'Associació de Bombos i Tambors d'Almenara, al costat de la banda de música Santa Cecília. Una vegada acabe se celebrarà el tradicional castell de focs artificials a càrrec de Hermanos Caballer. I a les onze, arribarà en l'Auditori Municipal Vicente Casanova Rebollar, el gran espectacle “Almenara Ressona, Almenara Sent. Del poble per al poble” dirigit per Pilar Forner i Claudi Ferrer amb la participació de més de 160 veïns i vuit associacions de la localitat.

  SANT ROC

  Demà dilluns serà el dia dedicat a Sant Roc, jornada en la que es repetiran els actes religiosos, com el trasllat matinal, la missa tant al migdia com a la vesprada, i la solemne processó. A les 22:30 la Diabòlica de Morvedre acompanyats per la colla Garramatxa de Tabal i Dolçaina, realitzaren un “correfocs” pel nucli històric. De nou a les 23 hores, l'Auditori Vicente Casanova Rebollar acollirà el tribut a Joaquín Savina, titulat “Pacto entre Caballeros”. La jornada acabarà amb la discomòbil de la penya ADT amb dj Calvo.

  Pujar