18 de novembre de 2019 18/11/19

Almenara celebra el mes de la diversitat sexual

Almenara celebra el mes de la diversitat sexual - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Almenara celebra el mes de la diversitat sexual - (foto 2)

  L'Ajuntament d'Almenara està celebrant al llarg d'aquest mes una campanya sobre la diversitat sexual amb diverses iniciatives. La primera ha consistit en el repartiment per la ciutat de diversos cartells informatius i reivindicatius amb fons arc de Sant Martí i amb lemes variats com a “l’amor és tan gran que no cap en un armari”, “digues el que penses, fes el que sentes” i “estima com vulgues”.

  L'acció ve acompanyada per una sèrie d'activitats com l'exposició que es pot visitar a la Biblioteca Joan Fuster de la localitat titulada “Donant la cara: un passeig per la diversitat”, cedida pel col·lectiu Lambda i que es podrà visitar fins al pròxim 15 de juny. A més, aquesta vesprada s'ha realitzat una xarrada-taller a càrrec de Culturama per als alumnes i alumnes del Centre FPA Paulo Freire titulada “Eixir de l'Armari”.

  Les activitats conclouran el dijous 27 de juny a les 11 del matí a la Biblioteca Joan Fuster amb la inauguració de la secció “Biblioteca de *Colors” que vindrà completat amb una sessió de contacontes titulada “el viatge de Flop” a càrrec del Col·lectiu Lambda.

  L'alcaldessa en funcions d'Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat que “des de l'Ajuntament d'Almenara continuem treballant per la igualtat i per la diversitat sexual al llarg de l'any, qüestions que hem volgut posar en valor al llarg d'aquest mes amb diverses activitats de conscienciació que segueixen i continuen la línia que hem treballat des de fa anys des d'aquest equip de govern”.

   

  ocultar
  Almenara celebra el mes de la diversitat sexual
  Pujar