15 d’octubre de 2019 15/10/19

Almenara celebra els actes del Dia de Sant Roc

Almenara celebra els actes del Dia de Sant Roc - (foto 1)
MÉS FOTOS
Almenara celebra els actes del Dia de Sant Roc - (foto 2)
Almenara celebra els actes del Dia de Sant Roc - (foto 3)
Almenara celebra els actes del Dia de Sant Roc - (foto 4)
Almenara celebra els actes del Dia de Sant Roc - (foto 5)
Almenara celebra els actes del Dia de Sant Roc - (foto 6)

Almenara està realitzant durant el dia d'avui les celebracions en honor al seu patró, Sant Roc. Els actes religiosos han començat a les 11:30 del matí amb el trasllat de la imatge des de la capella fins a l'església per a la celebració de la missa. En el trasllat han participat els quintos que portaven cistelles amb fruites com a ofrena, així com els cinquens dels 25 anys.

Aquesta vesprada està prevista una nova missa vespertina després de la qual es realitzarà la solemne processó. Ja a la nit de nou la música omplirà l'Auditori Vicente Casanova Rebollar amb la Nit del Pop en el concert que realitzaran Javier Urquijo de Los Secretos i Carmelo López de El Norte.

Demà dimarts es reprendran les celebracions taurines. Així, a les quatre de la vesprada, la Penya El Piló, realitzarà un tancament infantil. A les cinc i mitja arribaran els bous cerrils patrocinats per l'Ajuntament d'Almenara amb l'exhibició de dos nous exemplars pertanyents a les ramaderies de Valdefresno i Mercedes Pérez Tabernero. A la nit s'embolará el exemplar de Valdefresno exhibit a la vesprada. Una vegada concloguen els bous, en el recinte firal, els Quintos 2017, realitzaran una discomòbil.

 

ocultar
Almenara celebra els actes del Dia de Sant Roc
Pujar