21 de gener de 2021 21/1/21

Almenara aposta per sis noves contractacions per a administratius i peons de neteja

Almenara aposta per sis noves contractacions per a administratius i peons de neteja - (foto 1)

  L'Ajuntament d'Almenara a través de les subvencions del SERVEF ha iniciat el tràmit per a la contractació de sis persones aturades des dels fons socials europeus a través de dos programes d'iniciativa social diferents de la Generalitat (via antic SERVEF, actual Labora) en col·laboració amb les corporacions locals.

  A través del programa EMCORD 2018 destacar que s'ha rebut la subvenció de 21.590,21 euros per a la contractació des del consistori de tres persones del llistat de demandants de Labora (antic SERVEF) perquè realitzen tasques de peons de neteja al 100% de la jornada laboral durant 6 mesos. Aquest programa va destinat a aturats de llarga durada.

  D'altra banda, dins del que és el programa EMCORP 2018 s'ha rebut una subvenció de 22.346 euros per a contractar a tres persones perquè realitzen les funcions d'auxiliar administratiu durant sis mesos al 100% de la jornada laboral. Com en tots els casos similars, des de l'Ajuntament es realitzarà la contractació entre les persones inscrites en el llistat que remetrà Labora al consistori. Aquest programa va destinat a la contractació de persones aturades d’almenys 30 anys d'edat.

  La segona tinent d'alcalde, Veli Casanova, ha destacat que des del consistori seguim “apostant per la generació d'ocupació per a les persones parades, en aquest cas a través de les ajudes i subvencions que ens arriben des de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, unes altres amb programes propis com el pla extra que tenim en el nostre ajuntament”

   

  Pujar