28 de maig de 2020 28/5/20

Almenara actua contra paneroles i mosquits

Almenara actua contra paneroles i mosquits - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Almenara actua contra paneroles i mosquits - (foto 2)

  L'Ajuntament d'Almenara està impulsant diverses campanyes dins del que es considera control de plagues en la localitat com són el cas de mosquits, paneroles, o el conegut com mosquit de “les paleres” o bé la de desratització en edificis municipals de manera preventiva per a evitar la proliferació en aquesta època estival.

  Així segons l'acord amb l'empresa concessionària de l'aigua, Hidraqua, s'està procedint a les fumigacions per al control de les paneroles amb l'objectiu d'evitar una plaga en la localitat. D'aquesta manera s'estan prenent les mesures oportunes des de l'empresa per a evitar la proliferació de les mateixes en un futur tant en el nucli urbà com en el marítim.

  D'altra banda, des de l'empresa Lokímica continuen amb els tractaments estipulats en l'àmbit dels mosquits, especialment quant al control del mosquit tigre per a evitar la presència d'importants focus. A més l'empresa també ha realitzat recentment actuacions per a evitar una important presència dels mosquitets habituals en les plantes de figa d'Índies, més conegudes com “paleres”, que estan situades en la part baixa del Castell d'Almenara. 

  Finalment el consistori també ha adjudicat recentment el servei de desratització dels edificis municipals, que s’afegeix a la del terme municipal que es realitza habitualment.

   

   

  Pujar