27 d’octubre de 2020 27/10/20

Almenara activa el servei de socorrisme a la Platja Casablanca

Almenara activa el servei de socorrisme a la Platja Casablanca - (foto 1)
  • Un any més serà de gestió directa a través del propi ajuntament

Aquest matí, amb l'arribada de l'estiu, s'ha posat en marxa el servei de socorrisme en els diversos punts habilitats a la Platja Casablanca d'Almenara. En total seran 13 socorristes els que al llarg de tot l'estiu fins al 8 de setembre estaran vigilant la línia de costa, així com en la piscina de la localitat.

Un any més,  serà l'Ajuntament d'Almenara qui gestione de manera directa aquest servei públic de socorrisme i de vigilància. De fet les pertinents contractacions s'han realitzat a través de la borsa de treball que es va fer en el seu moment per a diverses  anualitats i que precisament culmina aquest exercici, amb el que per a l'any vinent es tornarà a convocar i renovar.

En aquest sentit, l'alcaldessa Estíbaliz Pérez, ha recordat  que “aquest equip de govern segueix i continuarà apostant per la gestió pública i directa, com en el cas dels socorristes igual que en altres serveis en l'àmbit municipal com són la recollida de residus i neteja viària o bé l’Escola Infantil Municipal entre altres”.

Pujar