elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almenara acollirà dissabte que ve dues etapes de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana Màster, Elit i Sub 23

Almenara acollirà dissabte que ve dues etapes de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana Màster, Elit i Sub 23
  • El primer sector serà una contrarellotge de 9 km, mentre que el segon serà una prova en ruta de 60 km

MÉS FOTOS
Almenara acollirà dissabte que ve dues etapes de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana Màster, Elit i Sub 23 - (foto 2)
Almenara acollirà dissabte que ve dues etapes de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana Màster, Elit i Sub 23 - (foto 3)
Almenara acollirà dissabte que ve dues etapes de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana Màster, Elit i Sub 23 - (foto 4)
Almenara acollirà dissabte que ve dues etapes de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana Màster, Elit i Sub 23 - (foto 5)

 

Dissabte que ve, Almenara acollirà l'inici de la segona edició de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana (CV) Màster (categoria social), Elit i Sub 23 amb la celebració de dues etapes en la localitat, una al matí i una altra a la vesprada.

Així, a partir de les 10 del matí començarà la competició amb una contrarellotge individual de 9,1 km que transcorrerà entre el nucli urbà i la Platja Casablanca. L'etapa començarà a les 10 del matí amb eixida i meta en l’Avinguda País Valencià.

Després de la celebració d'aquesta primera etapa matinal arribarà el segon sector en la modalitat de ruta que començarà a partir de les 15.30 hores amb un recorregut de 60 quilòmetres i un desnivell acumulat de 800 metres. Els ciclistes participants afrontaran un traçat de 6 km que recorrerà el nucli urbà i el terme municipal al qual donaran 10 voltes. L'eixida i la meta també estarà situada en l’Avinguda País Valencià. Està previst que l'etapa concloga al voltant de les 17 hores aproximadament.

El regidor d'Esports, Lorenzo Vicent, ha destacat la “contínua aposta per les competicions esportives a Almenara, perquè venim de celebrar la Xtrem i aquest dissabte tindrem dues etapes de la volta ciclista a la Comunitat Valenciana Elit, Sub 23 i Màster que uneix diverses categories” pel que “al llarg d'una jornada, primer en una contrarellotge i després en una etapa en línia, podrem gaudir del ciclisme a Almenara, així com veure com participen ciclistes locals que competeixen en aquestes categories”.

D'altra banda, la Policia Local d'Almenara, ha preparat un dispositiu especial per a tota la jornada, ja que amb motiu de la competició ciclista es produiran talls de trànsit en diversos carrers i camins des de primera hora del matí fins a la conclusió de la prova (adjuntem plànols amb els vials afectats).

Pujar