elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almenara acollirà el dilluns 12 de juny el taller “Iai@ connectat”

Almenara acollirà el dilluns 12 de juny el taller “Iai@ connectat”
  • S'oferirà formació digital a les persones majors sobre les relacions amb l'administració, comerç i banca

  • La cita serà a les 6 de la vesprada en el Saló de Plens de l'ajuntament

El dilluns 12 de juny el Saló de Plens de l'Ajuntament d'Almenara acollirà el taller “Iai@ connectat” dirigit a persones majors de 65 anys de la localitat, en el qual s'ofereix formació digital a les persones majors amb la finalitat de garantir en condicions d'igualtat les seues relacions amb l'administració, el comerç i la banca.

En la jornada informativa s'explicaran els beneficis de relacionar-se amb l'administració pública i amb la banca a través del telèfon mòbil, així com les precaucions per a fer-ho amb seguretat.

La jornada formativa començarà a les 18 hores amb la benvinguda, per a seguir amb una sèrie de consells relatius a internet i seguretat, per a prosseguir amb el capítol dedicat a la banca i la signatura electrònica, al qual seguirà per a concloure l'apartat de dubtes i preguntes. Finalment hi haurà un berenar per a les persones assistents.

El taller formatiu “iai@ connectat” està organitzat des de la Generalitat Valenciana a través de la Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic i de l’Institut Valencià de Finances amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Almenara. Estarà impartit per personal especialista de la Universitat de València.

Pujar