21 de setembre de 2020 21/9/20

Álex Juan polvoritza el rècord de l'Almenara XTREM

Álex Juan polvoritza el rècord de l'Almenara XTREM - (foto 1)
  • Beatriz Fas aconsegueix la victòria en la categoria femenina

MÉS FOTOS
Álex Juan polvoritza el rècord de l'Almenara XTREM - (foto 2)
Álex Juan polvoritza el rècord de l'Almenara XTREM - (foto 3)
Álex Juan polvoritza el rècord de l'Almenara XTREM - (foto 4)
Álex Juan polvoritza el rècord de l'Almenara XTREM - (foto 5)
Álex Juan polvoritza el rècord de l'Almenara XTREM - (foto 6)
Álex Juan polvoritza el rècord de l'Almenara XTREM - (foto 7)
Álex Juan polvoritza el rècord de l'Almenara XTREM - (foto 8)
Álex Juan polvoritza el rècord de l'Almenara XTREM - (foto 9)
Álex Juan polvoritza el rècord de l'Almenara XTREM - (foto 10)

L'atleta del Mur i Castell-Tuga Álex Juan Carratalá ha polvoritzat tots els registres de la XTREM en rebaixar en prop de quatre minuts el rècord de la prova, marcant un crono de 1:29:12 després d'una espectacular carrera on ha anat gradualment rebaixant tots els registres en els diferents controls establits al llarg dels 17 quilòmetres de la prova. En segona posició ha arribat Samuel Palomera del Saltamontes amb 1:37:22 i en tercera Manolo Sorribes del Mur i Castell-Tuga amb 1:38:01. 

Pel que fa a les xiques, la victòria va ser para Bea Fas del Mur i Castell-Tuga amb un crono de 1:57:50, seguida de María de la Torre amb 2:04:42 i Isabel Marco del Grao Runners amb 2:06:13.

Quant a la resta de categories destacar que en sèniors van vèncer Raquel Beltrán i José Bartoll, en veterans A, els locals del XTREM Almenara Elena Mihai i Saul Cuadrado, en veterans B, Anabel Marín i Juan Sánchez, i en Màster, Ramón González. Pel que fa a la categoria minimalista la victòria ha correspost a Maria Eugenia Inturias i Francesc Madrigal, mentre que en la categoria local, Susana Íñiguez i Paco Górriz, mentre que per equips el Trail Morvedre (xics) i el XTREM Almenara (xiques), mentre que el més nombrós ha sigut el BCS Trail d’Uixó.

Finalment destacar que s’han entregat 284 euros a l’Associació Salvem l’Agüelet de la localitat, un per cada participant en la prova, amb l’objectiu de col.laborar amb la restauració de l’emblemàtica torre.

 

 

 

Pujar