elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

6.000 euros en premis per a fomentar el comerç d'Almenara

6.000 euros en premis per a fomentar el comerç d'Almenara
  • Demà comença la campanya “Oberts per a tu, oberts per tu” impulsada des de l'ajuntament amb 45 establiments inscrits

A partir de demà  dijous 8 d'octubre l'Ajuntament d'Almenara començarà una campanya per al foment i promoció de les compres en el comerç local, les consumicions en bars, restaurants i cafeteries,  les activitats en petites empreses  locals o els serveis que presten els autònoms. La campanya, dotada amb 6.000 euros en premis, portarà per lema “Oberts per tu, oberts per a tu” i s'emmarca segons ha explicat el regidor de comerç, Juan Cruces en les mesures de l'Ajuntament d'Almenara “destinades a reactivar l'economia local després de l'aparició del coronavirus i que ve recollida en els acords de les taules de reconstrucció”.

Destacar la important resposta del sector comercial i empresarial local ja que són 45 els comerços, empreses o autònoms adherits a la iniciativa que es mantindrà vigent mentre queden bitllets premiats.

Així, a partir demà dijous, qualsevol compra o servei superior a 15 euros en els establiments, empreses o autònoms adherits a la campanya pot tindre premi. En aquest cas destacar que es poden reunir diversos tiquets diferents del mateix establiment fins a sumar la quantitat de 15 euros i que es pot participar tantes vegades com es desitge.

Una vegada amb el tiquet o diversos tiquets de compra amb un valor de 15 euros haurà d'acudir-se al Molí d’Arròs, on es validaran i la persona participant podrà extraure un dels 10.000 bitllets que hi haurà en una urna habilitada en aquest espai. Entre ells es trobaran cinc vals de 100 euros cadascun, 10 de 50 euros, 50 de 20 euros, i 400 de 10 euros. Tots ells s'hauran de gastar en el comerç local i seran nominatius ja que en cada val figurarà en quin establiment o servei es podran gastar els euros del val premiat. Destacar que els quantitats s'han repartit de manera proporcional entre els 45 comerços participants.

Pujar