elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 1.100 persones visiten l'oficina de turisme de la Platja Casablanca

Més de 1.100 persones visiten l'oficina de turisme de la Platja Casablanca

    Un total de 1.127 persones han visitat entre els mesos de juny, juliol i agost l'oficina de turisme de la Platja Casablanca d'Almenara que ha estat oberta diàriament durant el període vacacional en el passeig marítim de la localitat, per al que s'ha realitzat un reforç de dues persones aquest estiu quant a l'àmbit turístic. A partir d'ara la informació, com en cada temporada no estival o de Setmana Santa, s'oferirà en el Museu del Molí d'Arròs de la localitat.

    Pel que fa a les visites, destaca el mes de juliol amb 554, mentre que a l'agost han sigut un total de 497, quedant 76 per a juny. La major demanda d'informació s'ha produït per part de visitants de la Comunitat Valenciana, amb 341 peticions, mentre que els veïns de la localitat (platja i poble) han acudit en 316 ocasions.

    Per Comunitats Autònomes, destaca la important xifra de visites procedents de Madrid, amb 95, seguits dels visitants d'Aragó, amb 37 i 29 del País Basc. També s'han rebut visites de veïns de Castella-la Manxa, Castella León, Navarra, Astúries, Catalunya, la Rioja, Galícia, Andalusia, Balears, Cantàbria, Ceuta i Melilla.

    Pel que fa a les visites de l'àmbit internacional, destaquen les 32 demandes d'informació de turistes francesos. També han passat per l'oficina 6 turistes holandesos, així com uns altres de nacionalitats britànica, sueca, alemanya i danesa.

    Pujar