3 de desembre de 2020 3/12/20

Cs visita la platja d'Almassora i demana mesures contra la regressió del litoral sud davant la "inacció històrica de PP i PSOE"

Cs visita la platja d'Almassora i demana mesures contra la regressió del litoral sud davant la "inacció històrica de PP i PSOE" - (foto 1)
  • La portaveu provincial, Merche Ventura, defensa "la coordinació entre administracions per a pal.liar els danys pel temporal"

MÉS FOTOS
Cs visita la platja d'Almassora i demana mesures contra la regressió del litoral sud davant la "inacció històrica de PP i PSOE" - (foto 2)
Cs visita la platja d'Almassora i demana mesures contra la regressió del litoral sud davant la "inacció històrica de PP i PSOE" - (foto 3)

La portaveu de Ciutadans (Cs) a la província de Castelló, Merche Ventura, el diputat provincial, Domingo Vicent i el regidor de Ciutadans a l'Ajuntament d'Almassora, Javier Mollà, han visitat la platja de la localitat i altres zones afectades per a comprovar els efectes de la borrasca Gloria. En aquest sentit, Ventura ha lamentat que "la inacció històrica de PP i PSOE en el litoral sud tinga conseqüències cada vegada més desastroses". "Des de Cs demanarem al Consell màxima celeritat en la concessió de les ajudes i que el nostre litoral quede restablit per a Setmana Santa que és quan comença la temporada turística", ha manifestat la també diputada autonòmica.

En aquest sentit, Ventura s'ha mostrat "sorpresa per la preocupació en diferit del PP, quan cal recordar que ells han governat a Espanya molts anys i se'ls ha oblidat construir espigons". "El litoral sud de Castelló no ha sigut una prioritat ni per al PP ni tampoc ho és per al PSOE i la seua coalició de la reculada, que no de progrés com es fan nomenar", ha assegurat la portaveu. 

Per part seua, Vicent ha demanat que "una vegada avaluats els danys, la Diputació Provincial actue amb la major agilitat possible per a obrir una línia d'ajudes a curt i mitjà termini que faça costat als municipis afectats". "És molt important també la coordinació entre administracions i que no s'actue ni de forma aïllada ni se solapen les iniciatives que es vagen a dur a terme per a recuperar la nostra costa al més prompte possible", ha apuntat el diputat.

Finalment, el portaveu de Cs a el Ajuntament ha assenyalat que "Almassora compta amb tres quilòmetres de platja molt deteriorats pel bloqueig del bipartidisme amb la regeneració de la platja". "Cal posar-se en marxa ja i no en l'últim trimestre de 2020, com es va anunciar després de l'última reunió dels alcaldes amb Costes" i, en aquest sentit, ha afegit que "els nous Pressupostos Generals de l'Estat no poden passar per alt aquests projectes".

Pujar