26 de maig de 2020 26/5/20

PP: "Els veïns de la platja segueixen sense rebre ajudes més de 40 dies després del temporal"

PP: "Els veïns de la platja segueixen sense rebre ajudes més de 40 dies després del temporal" - (foto 1)
  • Silvana Rovira recorda que el PP ha presentat en Diputació una moción per a crear una línia econòmica i reclama avanços en el pla de fibra òptica per a la costa

El Partit Popular d'Almassora ha reclamat en ple al PSPV que establisca ajudes per als veïns del temporal que fa més de 40 dies van patir greus pèrdues com a conseqüència del temporal de pluges. “En aquests moments els afectats continuen esperant que s'habilite algun tipus de mesura que atenga els danys causats per aquest episodi de fortes pluges”.

Silvana Rovira, regidora del PP a Almassora, ha recordat “que són molts els afectats que encara hui, com a conseqüència del decret d'estat d'alarma, no han pogut iniciar les reparacions en els seus habitatges. No obstant això, ens consta que són quantioses en molts casos i que esperen que per part de les administracions s'establisquen ajudes”.

Cal assenyalar que el Partit Popular en la Diputació Provincial va presentar una moció perquè el PSPV, que governa la institució en coalició amb Compromís, fixara una línia d'ajudes econòmiques per a atendre la urgència dels municipis que van resultar greument afectats per les pluges fa més de mes i mig. “No sabem res i lamentem que passat aquest temps prudencial les respostes tampoc hagen sigut concretes”, ha assenyalat Rovira.

D'altra banda, la regidora va aprofitar la seua intervenció en ple per a exigir al PSPV avances en la instal·lació de fibra òptica que fa un any van anunciar per a la platja. “Els veïns que resideixen en el litoral continuen esperant que aquest anunci es traduïsca en fets”. Per aquest motiu, tal com ha assenyalat Rovira, “continuarem preguntant pel projecte que, lamentablement continua sent, en data de hui, una aposta, no un fet”, ha considerat la regidora.

Temporal Gloria a la Comunitat Valenciana

Temporal Gloria a la Comunitat ValencianaEntrar en el especial
Pujar