elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 300 veïns d'Almassora exigeixen al PSOE recuperar els recursos sanitaris que desmantella

Més de 300 veïns d'Almassora exigeixen al PSOE recuperar els recursos sanitaris que desmantella
  • En només dues hores, la recollida de firmes que el PP habilita en el mercat rep el suport de veïns que exigeixen a l'alcaldessa que defense al poble i no a Puig

MÉS FOTOS
Més de 300 veïns d'Almassora exigeixen al PSOE recuperar els recursos sanitaris que desmantella - (foto 2)

Més de 300 veïns d'Almassora es van sumar ahir a la campanya que el Partit Popular ha activat a nivell provincial amb l'objectiu de dir sí al futur de la província enfront de les retallades socialistes. A Almassora, s'ha convertit en la diana dels dards d'un PSOE que no ha dubtat a tancar el consultori auxiliar de la platja i desmantellar el Centre Sanitari Integrat de Pius XII que va obrir el PP en 2011 per a fer caixa a costa de la salut dels veïns.

“No volem una alcaldessa que en lloc de defensar al seu poble es dedique a servir al seu cap de files, Ximo Puig. No volem una alcaldessa que malgasta en propaganda mentre retalla en recursos que salven vides. I per això defensem la màxima inversió per a sanitat, perquè són els metges, que el PSOE ha acomiadat en plena pandèmia, els que salven vides”.

Així ho ha defensat María Tormo, portaveu del PP a Almassora, qui ha celebrat la mobilització ciutadana en defensa de recursos “que garanteixen la vida i el benestar de la nostra localitat i que durant la nostra etapa de govern reclamem fins a aconseguir-los”. I és així “com manteníem obert el consultori de juny a setembre 5 dies a la setmana i com dotem d'una dotzena d'especialitats a un CSI que vam inaugurar al març de 2011 i que hui el PSOE pretén tancar”.

Des del PP, ha anunciat Tormo, tornarem a eixir al carrer per a recollir el malestar ciutadà que rebutja “les polítiques de retallades del PSOE i reivindica les inversions que garanteixen la qualitat de vida als nostres ciutadans”. Perquè, tal com ha assenyalat Tormo, “si hem decidit ocupar càrrecs de representació pública és per a servir als nostres veïns, resoldre'ls els seus problemes i esforçar-nos per garantir les prestacions que requereixen”. Dedicar-se a “malgastar en propaganda, com fa el PSOE, i atacar la sanitat en plena pandèmia amb l'acomiadament de 563 metges i el tancament de centres mèdics és demostrar que lluny de treballar per al poble el que fa la nostra alcaldessa és treballar-se la seua carrera política”.

Pujar