26 de maig de 2020 26/5/20

El PP urgeix ajudes per a l'economia després del "pacte de Sánchez i Bildu per a afonar-la"

El PP urgeix ajudes per a l'economia després del "pacte de Sánchez i Bildu per a afonar-la" - (foto 1)
  • Passats més de dos mesos del decret d'estat d'alarma, Almassora segueix sense mesures malgrat que tots els diners de festes, donacions i renúncies està disponible

El Partit Popular d'Almassora tornarà a reclamar hui en la comissió del COVID-19 la necessitat d'invertir en el teixit productiu per a salvar l'economia i garantir ocupació a les més de 4.400 famílies que a l'abril ho havien perdut. La crítica situació econòmica traduïda en atur i Expedients de Regulació Temporal d'Ocupació (ERTE) “s'ha vist amenaçada en les últimes hores pel pacte entre Pedro Sánchez i EH Bildu per a posar fi a la reforma laboral”.

Silvana Rovira, regidora del PP a l'Ajuntament d'Almassora, ha recordat que des de fa mesos “presentem iniciatives al PSPV perquè el teixit productiu de la nostra localitat no s'afonara”. “Esperem que passats més de 60 dies aquestes accions s'habiliten ja, perquè cada dia que passa sense que s'haja habilitat ni una sola acció és un dia que perdem oportunitats per a rescatar pimes que ja han anunciat que no tornaran a obrir”.

A aquesta situació “crítica” s'ha sumat la decisió de Pedro Sánchez “de dinamitar l'economia espanyola amb la derogació íntegra de la reforma laboral que el PSOE ha pactat amb EH Bildu”. En opinió de Rovira, “és la mostra més evident que “en lloc de garantir el futur al nostre país, el PSOE està apostant per garantir-li la presidència a Pedro Sánchez”.

Un escenari “que desitgem que no seguisca Almassora, que lamentablement segueix sense aplicar línies d'ajudes ni accions de reactivació econòmica directes malgrat disposar de sobrada liquiditat per a fer-ho”.

En efecte, tal com ha desgranat la regidora, a Almassora “s'han suspés unes festes, les patronals, que han permés que el PSPV dispose de fons extra. Així mateix, la programació cultural també s'ha vist suspesa i tot això cal sumar l'ingrés de donacions anònimes i la renúncia de molts col·lectius a les seues subvencions. Diners hi ha, la qüestió és si hi ha voluntat política”.

Pujar