14 de novembre de 2019 14/11/19

El PP trasllada les queixes de veïns de Sant Marc després de dos anys sense podar l'arbrat

El PP trasllada les queixes de veïns de Sant Marc després de dos anys sense podar l'arbrat - (foto 1)
  • El 17 de novembre el PP va requerir una actuació als 'dos ajuntaments' que passat un mes segueix sense efectuar-se amb el conseqüent malestar dels residents

El Grup Municipal del Partit Popular a Almassora ha tornat a fer-se ressò de les queixes dels veïns del carrer Sant Marcs per l'abandó de l'arbrat per part dels dos partits que governen en l'ajuntament. La protesta, que ja va ser traslladada el passat 17 de novembre en ple ordinari,torna a elevar-se després que passat un mes de comunicar l'estat d'abandó dels arbres d'aquest carrer, se seguisca sense actuar.

"Entenem que els calendaris de poda hagen d'ajustar-se i planificar-se posat que hi ha moltes zones enjardinades i arbrat en els nostres carrers. No obstant açò, no s'entén que els veïns d'aquesta zona estiguen denunciant que no s'actua en el carrer des de fa dos anys i després que comuniquem aquestes protestes als dos ajuntaments que ens governen, se seguisca sense actuar".

Des del Grup Municipal del Partit Popular a Almassora "és evident el desistiment en els carrers i la poda és una mostra més de l'abandó que molts veïns denuncien que pateix la localitat". Des del Partit Popular "hem denunciat aquesta situació, així com la falta de neteja en la via pública o l'abandó de solars transmetent crítiques que els veïns ens fan arribar amb l'objectiu que s'actue allà on s'ha produït en un desistiment de funcions".

En aquest sentit, "anem a seguir exigint major neteja en els carrers, perquè tots hem patit i seguirem patint l'increment del 15% dels fems en els rebuts que ens cobren puntualment sense que açò haja derivat en una millora del servei". Així mateix, "també desitgem seguir comunicant tots aquells suggeriments, millores o queixes que ens comuniquen els residents posat que s'han de millorar situacions en precari". Per aquest motiu, "tornem a fer-nos ressò d'aquesta falta de poda que és visible als ulls de tots els veïns i que creiem que hauria de tenir una solució com més prompte millor perquè els veïns ja han esperat dos anys i estan cansats de promeses incomplides".

ocultar
El PP trasllada les queixes de veïns de Sant Marc després de dos anys sense podar l'arbrat
Pujar