14 de novembre de 2019 14/11/19

El PP trasllada a PSPV i Compromís les queixes de veïns pel tancament del centre de San Felipe

El PP trasllada a PSPV i Compromís les queixes de veïns pel tancament del centre de San Felipe - (foto 1)

  El Grup Municipal del Partit Popular a Almassora traslladarà als dos partits que exerceixen governs en paral·lel en la localitat les queixes dels usuaris del centre social del carrer San Felipe pel tancament d'una instal·lació de caràcter municipal que és punt de reunió de jubilats i pensionistes.

  Tal com han indicat fonts del PP, “hi ha molts ciutadans que consideren aquest centre com un espai on xarrar, tirar les cartes o gaudir d'una vesprada en companyia i el tancament, que molts ciutadans ens han transmès, genera un problema a veïns que en molts casos troben en aquest centre un motiu per a eixir de casa”.

  La titularitat del centre social del carrer San Felipe és municipal, si ben el servei de bar que es presta en la instal·lació s'adjudica en règim de concessió a una entitat privada que explota la mateixa “amb uns horaris que a més de permetre l'activitat de bar faciliten l'obertura de l'immoble”.

  En aquest sentit, tal com assenyalen des del PP, “el centre de San Felipe no solament realitza una funció de restauració i bar per als ciutadans, ja que a aquesta instal·lació pot accedir lliurement qualsevol veí”. Exerceix, tal com matisen des del Grup Municipal, “una funció socializadora i integradora important, ja que és punt de trobada d'ancians, jubilats i pensionistes”.

  “Les limitacions d'horaris d'obertura que ens han transmès els afectats provoquen que molts vegen condicionats les seues habituals xarrades i reunions, motiu pel qual anem a consultar quins són les causes que han portat a limitar l'obertura d'aquest espai social amb l'objectiu d'exigir que es done un servei adequat als nostres veïns”, han assenyalat des del PP d'Almassora.

  ocultar
  El PP trasllada a PSPV i Compromís les queixes de veïns pel tancament del centre de San Felipe
  Pujar