20 d’octubre de 2019 20/10/19

Tormo reivindica el poliesportiu que en 2016 van rebutjar PSPV i Compromís

Tormo reivindica el poliesportiu que en 2016 van rebutjar PSPV i Compromís - (foto 1)

  “Almassora mereix un nou poliesportiu que done servei als esportistes de la nostra localitat. Hem de treballar braç a braç per a definir un projecte que fa tres anys reclamem a PSPV i Compromís però que van rebutjar de plànol”.

  María Tormo, candidata del PP a l'alcaldia d'Almassora, ha reivindicat el treball en equip “per a garantir un bon servei als nostres veïns, que responga a les seues demandes i que atenga necessitats”. Per a la candidata, “l'educació és prioritària, i per açò esperem que l'últim anunci de PSPV i Compromís es complisca i s'adjudique el col·legi Regina Violant, a més de la resta de centres educatius que mereixen inversió i desenvolupament”.

  En paral·lel, ha considerat la candidata, “hem de treballar en la planificació d'infraestructures, i tal com plantegem en la nostra moció del 14 de març de 2016, el poliesportiu és una d'elles”. La moció que PSPV i Compromís van tombar fa tres anys plantejava l'oportunitat de treballar en la planificació d'aquesta infraestructura. “Avui seguim reivindicant aqueix treball que en 2016 ens van negar, perquè el pavelló poliesportiu segueix sent necessari”.

  En l'actualitat, la Garrofera és l'únic pavelló que posseeix la localitat. Construït en 1983, “s'ha quedat obsolet malgrat les inversions que de forma periòdica realitzem durant el nostre mandat”, ha recordat la regidora. “És necessari avançar en la materialització d'aquesta obra, tal com els vam proposar als ‘dos ajuntaments’ fa tres anys. I aqueix és l'objectiu comú que hem d'aconseguir, perquè és el que ens estan reclamant els nostres esportistes, ser capaços de donar passos en ferm per a construir una infraestructura útil, moderna i adaptada a les necessitats. La nostra mà tendida per a aconseguir-la i ser capaces de dotar al nostre poble d'una instal·lació més que merescuda”.

  ocultar
  Tormo reivindica el poliesportiu que en 2016 van rebutjar PSPV i Compromís
  Pujar