10 de desembre de 2019 10/12/19

Tormo reclama implicar a la Vila en la peatonalització que el PSPV va garantir en 2017

Tormo reclama implicar a la Vila en la peatonalització que el PSPV va garantir en 2017 - (foto 1)
  • La portaveu del PP considera que després de més d’un any de retard “l’inici del proyecto ha de ser compartit i decidit pels residents, que són els principals afectats”

La regidora i portaveu del Partit Popular a Almassora, María Tormo, ha reclamat l'inici de les obres de peatonalització de la Vila amb la implicació i opinió dels residents afectats. La líder popular ha fet aquestes declaracions després que les obres del carrer Sant Joaquín, que en 2017 el PSPV va garantir que s'iniciarien immediatament, seguisquen sense arrancar.

“Aquesta és una obra necessària que fa més de cinc anys vam programar des del PP i passada mitja dècada seria interessant que quan es vaja a fer un pas en l'execució d'aquest projecte es done participació a tots els afectats”.

Arrancat el mes de setembre i amb les festes d'octubre en l'horitzó, “és evident que el PSPV no va a executar aquest projecte en els pròxims mesos”. Per aquest motiu, María Tormo ha fet una crida al pacte d'esquerres que governa la localitat, PSPV i Ciutadans, perquè “siguen conscients de l'obligació de donar veu i vot als veïns en el desenvolupament d'una obra d'envergadura”.

La peatonalització de la Vila d'Almassora “és un projecte que ha de posar en valor el nostre casc antic. És una obra important i decisiva, i per açò creiem que són els veïns i els residents els que han d'opinar en la definició de l'actuació”. L'objectiu, “tal com ho vam definir fa més de mitja dècada i vam posar en comú amb els residents del casc antic, és millorar la qualitat de vida i el benestar d'els qui viuen en aquest entorn, i per a aconseguir-ho hem d'escoltar-los”.

Així les coses, “i després d'anys de retard sobre les dates anunciades pel PSPV, els demanem tant a ells com al seu soci d'esquerres, Ciutadans, que garantisquen que la veu de la ciutadania serà escoltada i no ignorada com va ocórrer en el carril bici del carrer Boqueras on els veïns van clamar contra la falta de participació”.

ocultar
Tormo reclama implicar a la Vila en la peatonalització que el PSPV va garantir en 2017
Pujar